Bérszámfejtő program használóknak

Mi az amitől azt mondom, hogy a mostani bérszámfejtő program amit használok jobb mint a többi bérprogram amit használtam?

 

Mint korábban írtam az, hogy van egy igen jól működő ügyfélszolgálata, másrészt pedig a betanítást egy személyes konzultáció is erősíti, valamint hogy nem elég az hogy a bérszámfejtő program jól használható, ezen felül a bérprogram jól integrálható más nem bérszámfejtő rendszerekkel, gondolok itt az Armadára, vagy az SAP-ra. És lássuk be ez a két nagy számvitel rendszer amivel fontos hogy a bérprogram kompatibilis legyen, de sok más kisebb programmal is probléma nélkül összekapcsolhat.

 

És még itt mindig nincs vége, a lekérdezések és nyilvántartások áttekinthetőek és könnyen kezelhetőek, ahogy az egész bérszámfejtő program is.

 

Na most van vége :D Elbúcsúzásként még annyit hadd kérjek tőletek, hogy ha van véleményetek az írásomról, esetleg ti is feltudnátok sorolni pár jó érvet, illetve tulajdonságot bérprogram rendszereknél akkor kérjek írjatok!

 

Várom észrevételeteket

 

Bér Botond

 

UPDATE: kaptam pár levelet, ami között voltak kedvesek és kevésbé kedvesek, de annyit elmondhatok, hogy a bérszámfejtő program amit többen ajánlottak pont az amit én is használok és mivel többen kérték a következő cikkemben le is írom melyik bérprogram fogott meg engem, de addig is üdv nektek.

 

Van más is? Itt a következő cikk...