Bérszámfejtő program használóknak

  Mit is jelent a bérszámfejtő program rendszerben a lekérdezés?

 

Ahogy visszaolvastam magam rájöttem, hogy kicsit elkanyarodtam a fő témától, ami nem más mint a lekérdezések, tehát a lekérdezés nem más mint a bérszámfejtő program adatait kinyerve érthető adatokat kapjunk, itt lehet gondolni a bérek alakulására, a fluktuációra és miegymásra. Mint korábban írtam az én főnökömet is csak ez érdekli, meg hogy a fizetések, szabadságok és más kötelezettségek rendesen teljesültek-e. És nyilván mivel rólam van szó és egy jó bérprogram is segítségemre van így igen.

                     

A lekérdezés azért fontos a vezetőségnek, mert ebből kapnak áttekintést a munkaüggyel kapcsolatban és ha jobban belegondolunk, talán ez a legváltozóbb és talán a legmegbízhatatlanabb része egy vállalatnak, természetesen itt nem gondolva a külső tényezőkre. Én még bevallom soha se voltam főnök, a felelősség és a döntés hozatal nem igazán vonz, bár a pénzt eltudnám fogadni...de nyilván ha főnök lennék engem is érdekelne külön- külön Kiss Piroska és Nagy Tibor, hanem egy kimutatást egy lekérdezést szeretnék. Ezért is jó hogy váltottunk nemrég a régi bérprogram helyett egy új bérszámfejtő program csomagra.

 

Viszont az alap kérdést megint fel kell tennem.... miért jó egy bérszámfejtő program rendszere? Mik azok a tényezők, ami miatt egy bérprogram jóvá válik? Mikor tudjuk azt mondtani, hogy igen, ez a bérszámfejő program nagyon pro? Ezekre várok én is választ, de ami biztos hogy nekem is vannak szempontjaim ami miatt a mostanit szinte kifogástalannak találom.

 

Ne add fel már csak egy oldal :D